0

Ápolási tippek

A különböző színű hajakra különböző ápolási módszert javaslunk. Nem mindegy, hogy milyen a balzsam, hogy mikor látszik egy lenövés, illetve hogy ismerjük e a megfelelő ősi praktikákat és tapasztalatokat… Ápolási tippek fekete hajhoz Hajbalzsamodat dúsítsd 10 csepp rozmaring vagy rózsafa esszenciával, fényesebb lesz tőle hajad. Négyhetente vágass a hajad végéből, így mindig ápolt benyomást kelt és a festett részeken esetleg töredezett végek is eltűnnek. Ha festékes maradt hajad töve, füled, akkor vizes, szappanos vattával távolítsd el! Legősibb – bár nem teljesen higiénikus – módszer, hamuval dörzsöld a festékes bőrfelszínt.... Bővebben >>

0

Ha csomókban hullik a haj

A hajunk problémái sok mindent elárulnak egészségi állapotunkról. A haj ritkulása utalhat hormonális zavarokra, elégtelen vitaminbevitelre, egészségtelen táplálkozásra vagy akár a fogíny gyulladására is. Nem árt odafigyelni a hajhullásra, hogy orvosolni tudjuk az esetleg a háttérben meghúzódó valódi betegséget. Annál is inkább, mivel a hajproblémákkal orvoshoz fordulók száma az utóbbi két évtizedben a kétszeresére nőtt, a kopaszodás pedig már mindkét nem esetében korábbi életkorban elkezdődik. Vitaminok, nyomelemek nélkül Naponta 60- 100 hajszál elvesztése természetesnek mondható, ám ha ennél többet találunk a fésű fogai közt, akkor mindenképpen forduljunk orvoshoz a... Bővebben >>

0

A hajmosás fortélyai

Szeret hajat mosni, vagy nyűgnek tartja a hajmosást? Elégedett az eredménnyel vagy sem? És hosszú távon? Ha úgy gondolja, van mit javítani, talán tudunk adni néhány ötletet. Legyen mindig tiszta, csillogó, fényes, dús és jó illatú! Akkor szoktunk nekifogni a hajmosásnak, ha már nem egészen ilyen a hajunk és piszkosnak, ápolatlannak érezzük. Mitől tűnik idővel piszkosnak a haj? a levegőből rárakodó portól, a fejbőrben termelődő izzadságtól, a faggyúmirigyek termelte zsírtól, amelybe aztán még könnyebben beleragad mindenféle szennyeződés. (a sapkaviselet is növeli a faggyútermelést, a haj hamarabb zsírosodik.) sok piszkot felvihetünk... Bővebben >>

Oldal 2 - 4«1234»

A weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa! A weboldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába! Bővebb információk >>

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás